Fantastisk motorsport

Tips

Bygg om din fyrhjuling (ATV) till snöskoter

Har du en fyrhjuling bor du troligen på landsbygden, de är där de är vanligast. Fyrhjulingar är fantastiska fordon som låter dig färdas i nästan vilken terräng som helst. Dessa redan fantastiska fordon kan dock bli ännu bättre med rätt utrustning. Beställ grejer online till din fyrhjuling och utnyttja dess fulla potential.

Vinterkörning

Många ställer undan sina fyrhjulingar på vintern men med rätt utrustning kan du även köra din fyrhjuling i snö. En bandsats gör att fyrhjulingen kan ta sig fram även i djup snö. Bandsatsen förvandlar den inte till en snöskoter men den kommer att ta sig fram betydligt bättre.

Terrängkörning

Innan du ger dig ut i terrängen bör du prata med markägaren. Terrängkörning på barmark är förbjudet och markägaren kan ha synpunkter på att du kör i terräng även om marken är snötäckt. Ber du om lov och kör med förstånd brukar inte markägare säga nej.

Utrustning

En bandsats är kanske inte det första en nybliven ägare till en fyrhjuling brukar köpa. En praktisk vagn eller en vägskrapa är vanligare tillbehör. Ännu vanligare är lasträcke och kanske skyddsbågar. Dessa tillbehör gör din fyrhjuling mer användbar men också mer stöldbegärlig så tänk på att låsa fast den när du inte använder den.

Comments are disabled.